Katalysator revisie 2017-07-13T13:49:33+00:00

Topcats is sinds 2007 de specialist in professionele roetfilter reiniging voor personenwagen, industrie en marine. De roetfilter reiniging afdeling is uitgegroeid tot een vijftal machines waarmee meer dan 7.000 roetfilters gereinigd zijn.

Uw totaalleverancier, altijd een oplossing

Wij kunnen tevens olie of AdBlue vervuiling verwijderen, het element vernieuwen of vastzetten in de behuizing in het kostbare uitlaatsysteem. Revisie van de SCR katalysator is ook mogelijk voor EURO 5 en 6. Het resultaat is gelijk aan origineel met een aanzienlijke kostenbesparing.

Ook klaar terwijl u wacht!

Het totale proces is gebaseerd op de jarenlange ervaring met als doel: snel gereinigd of gereviseerd, betrouwbaar en als nieuw. Mocht u nog sneller een reiniging willen laten uitvoeren vraag dan naar onze klaar terwijl u wacht service.

Matting of sensor aansluiting vervangen

Is de tegendruk in het uitlaatsysteem zo hoog opgelopen dat de steen, het substraat uit de behuizing geschoven is, dan kunnen wij deze terug plaatsen inclusief een nieuwe (isolatie) mat. Is een sensor aansluiting onbruikbaar dan kunnen wij deze in de meeste gevallen vernieuwen.

Direct meer informatie aanvragen

Al uw vragen over roetfilters en katalysatoren kunnen onze experts u verder helpen.